CONTINUE WIKKELMACHINE

De Pack-5 wikkelmachines hebben bewezen snel, veilig en betrouwbaar te zijn. Een groot aantal Pack-5 machines is over de gehele wereld in gebruik en heeft een uitstekende reputatie.

De bediening van deze kompakte machine is uitermate eenvoudig. Het geluidsniveau is erg laag. De machine blijft gedurende de produktie op dezelfde instelwaarden staan maar kan binnen enkele minuten geheel omgesteld worden. Hoogte-instelling van de roterende eindsealers, steeds gelijke spanning op de folie en exacte synchronisatie van de verschillende bewerkingsfasen, garanderen zowel bij lage als bij hoge snelheid een strakke verpakking.

De basismachine kan worden uitgevoerd met een groot aantal opties om aan alle eisen tegemoet te komen. Half- en volautomatische toevoersystemen zijn verkrijgbaar.

Voor bredere en extra lange produkten zijn Pack-5 wikkelmachines in een speciale uitvoering beschikbaar.

{gallery}tevopharm/pack5/algemeen/deel1{/gallery}

CONSTRUCTIE

Het gedeelte waar de produkten worden verpakt is geheel van het werkgedeelte gescheiden. Alle onderdelen die met het produkt in aanreiking komen zijn vervaardigd van roestvrije materialen.

ROLOPHANGING

De rolhouder is uitgevoerd met standaard centreerconussen, instelbaar voor de rolbreedte, alsmede een stelknop, hetgeen een exacte centrering van de folie t.o.v. de machine-hartlijn ook tijdens bedrijf mogelijk maakt. De machine is uitgerust met 2 assen voor ophanging van de filmrollen, voorzien van gepatendeerde snelsluiting. Deze efficiënte constructie betekent een minimum aan oponthoud bij het verwisselen van de rollen.

MOBIEL

De machine is voorzien van zwenkwielen, waardoor zij op een redelijk vlakke vloer door een persoon moeiteloos kan worden verplaatst. De machine kan ook van in de hoogte verstelbare poten worden voorzien.

FILMLENGTE

De gewenste filmlengte is eenvoudig instelbaar door middel van een stelknop op de frontplaat.

EIND-SEALERS

Het roterende eind-seal mechanisme is in de hoogte verstelbaar, waardoor het mogelijk is de eind-seal steeds exact in het midden van de pakkethoogte te houden.

SYNCHRONISATIE

De synchronisatie van de omwentelingssnelheid van de dwars-sealbeitels geschiedt door middel van een handwiel.

VERWARMING

In de basisuitvoering wordt de verwarming van de beitels geregeld door thermostaten. Om gelijkmatige temperatuur aan het oppervlak van de eind-sealbeitels te krijgen, worden speciale gezoneerde verwarmingselementen en thermostaten gebruikt.

VERPAKKINGSMATERIAAL

Cellofaan, polypropyleen, diverse laminaten, aluminiumfolie, en andere gebruikelijke warm- en koudsealbare foliën.

ELEKTRISCHE GEGEVENS

Motor 1100 Watt.

Verwarming 2200 Watt.

GEWICHT

Ca. 900kg.

{gallery}tevopharm/pack5/algemeen/deel2{/gallery}